Стинг е роден като Гордън Матю Томас Съмнър. Днес великият музикант,

...
Стинг е роден като Гордън Матю Томас Съмнър. Днес великият музикант,
Коментари Харесай

Практикува йога, отглежда зеленчуци и гледа кокошки! Носител е на много награди, защото пее и свири божествено

Стинг е роден като Гордън Матю Томас Съмнър. Днес великият музикант, който се изявява и артист, навършва 72 години. Той е роден през 1951 година на 2 октомври. Британецът е главен създател на песните, артист и басист на групата The Police от 1977 до 1984 година. В идващите години той залага на независима кариера. Като член на " Полис “ е включен в Залата на славата на рокендрола и има звезда на Холивудската алея на славата.

Съществуват доста версии за това по какъв начин се е появило името Стинг. Той към този момент не помни тъкмо по какъв начин е станало това. Най-популярната история гласи, че още до момента в който свирел в групата " Phoenix Jazzmen “, Стинг обличал раиран суичър в жълто и черно и всички казвали, че наподобява на пчела.

Като независим музикант и член на The Police получава 17 награди " Грами “, в това число за ария на годината за  " Every Breath You Take “, 3 награди " Брит “, по една премия " Златен глобус “ и " Еми “ и четири номинации за " Оскар “ за истинска ария. С тази група Стинг става един от най-продаваните музиканти в света, като независимо и с групата има продадени над 100 милиона записа. 

Стинг е паметна фигура в актуалната музика. Текстовете на песните му имат бездънен смисъл. Той е работил и като преподавател. Жени се за актрисата Труди Стайлър през август 1992 година. Любопитно е, че двамата са гаджета в продължение на 10 години. У дома съблюдават макробиотична диета. Това значи, че менюто им е богато на зърнени храни и пресни зеленчуци, само че умерено употребяват месо. Млечните артикули, захарта, както и полуфабрикатите са неразрешени. 

Двамата отглеждат ужасно доста артикули в личната си плантация, тъй че залагат на екологично чисти плодове и зеленчуци. Великият музикант стартира да практикува йога, когато е 40-годишен. Денят му постоянно приключва с медитация. 

Вината на рок музиканта носят имената на някои от най-емблематичните му песни. Избата им Tenuta Il Palagio е издигната в средата на XVI век и последователно се е разраствала като имение. Имат маслиновите гори и лозя. От години в имението се създава превъзходен мед, зехтин и разнообразни типове виновност. Двамата отглеждат и кокошки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР